Laatste nieuws

Hockeyclub Gorssel/Epse viert lustrumjaar

Op 31 augustus 2023 bestaat Hockey­club Gorssel/Epse precies 10 jaar. Om dat te vieren trapt de club het seizoen op 25 en 26 augustus het lustrum­seizoen af met allerlei activiteiten voor hun leden en families. Later in het seizoen worden er nog activiteiten voor oud-leden en sponsoren georganiseerd.

Hockey voor iedereen
HockeyEnthousiaste leden van Hockeyclub Gorssel/Epse, kort na de oprichting in 2013 (foto Femke Beijnvoort)Hockeyclub Gorssel/Epse is een relatief jonge club die in 2013 is opgericht en waar plezier, gezelligheid en sportiviteit op en om het veld centraal staan. Een echte familie- en vrienden­club. Een club die 'eigen' voelt en waar jong en oud elkaar in een sfeervolle ambiance kunnen ontmoeten. Hockey­club Gorssel/Epse biedt hockey op alle niveaus; van jong tot oud. Van de Benjamins tot de Veteranen. En van Trimhockey tot Sevens. Elk lid van de vereniging heeft alle gelegenheid om zich op eigen niveau en op eigen wijze te ontwikkelen en volop te genieten van hockey en alle activiteiten eromheen. Er wordt getraind en gespeeld op eigen veld bij het sport­complex aan de Hassinklaan in Epse.  

Een club vol vrijwilligers
Leden en ouders van jeugdleden dragen de vereniging en de organisatie ervan. De club zou niet zonder deze vrijwilligers kunnen. Diverse leden trainen een team. Daarnaast zijn leden actief in een commissie of in het bestuur. Jeugdleden worden ingezet voor arbitrage en, als ze dat willen, opgeleid tot trainers van de jongste. In tegenstelling tot veel clubs in Nederland, heeft Hockeyclub Gorssel/Epse geen problemen om vrijwilligers aan te trekken en haar organisatie bezet te krijgen. Dat zegt veel over de betrokkenheid bij de club.

Interesse?
Wil je een keer meedoen om te ervaren of hockey een leuke sport voor jou is? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor gratis proeftrainingen. Iedereen vanaf 4 jaar is welkom!


Gorssel, 21 augustus 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends