Laatste nieuws

Hoe overwin je hoogtevrees?

   scoutingOpenDag1

   scoutingOpenDag2

De scouts van de IJsselgroep hadden samen met de explorers de kabelbaan gebouwd. Natuurlijk werd iedereen die naar beneden suisde vooraf goed gezekerd door de leiding. Een lange rij wachtenden toonde dat ze eer hadden van hun werk. Oud en jong wilde dit een keer meemaken.

Zo mochten zij zelf vuur maken, wekten zij energie op door heel hard te fietsen om 2 raceauto’s tegen elkaar te laten racen op een racebaan. Ze speelden foliebal (laatste foto), levend mijnenveger, memorie en levend ganzenbord. Ze maakten een kunstige tekening met een mega spirograaf en hadden ze honger, dan konden ze een lekker stokbroodje bakken in de kampvuurkuil van de Kompasnaald.
Wie alle posten had gedaan, kon een mooi zakmesje mee naar huis nemen.

Al met al een zeer geslaagde dag!

Kon je zaterdag niet komen en ben je ook nieuwsgierig geworden, dan ben je bijna elke zaterdag vanaf 14.00 uur welkom om kennis te maken. Mail even!
Kompasnaald (meisjes vanaf 6 jaar) Kwekerijweg 3 Gorssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IJsselgroep (jongens vanaf 6 jaar) Kwekerijweg 5 Gorssel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ScoutingOpenDag4  scoutingOpenDag3

ScoutingOpenDag5  ScoutingOpenDag4

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends