Laatste nieuws

Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

Duplexwoning
Reuvekamp 54Het actuele aanbod betreft een duplexwoning (2-kamerwoning eerste verdieping) aan de Reuvekamp 54 in Gorssel. De totale huurprijs bedraagt € 394,65 per maand. Voor deze woning geldt voorrang voor dorpsbinding, d.w.z. dat
 inwoners van Gorssel voorrang hebben. Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met maandag 10 februari 2014, 10.00 uur.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
WoonkeusStedenDriehoekLogoTransHet actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Informatie

IJsseldalLogo

Voor informatie, zie IJsseldal Wonen en Woonkeus Stedendriehoek.


 

Gorssel.nl

6 februari 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends