Laatste nieuws

Hulpactie voor Letland

Hulp nog steeds nodig
Hoewel de Letse economie mooie groeicijfers laat zien, staat ze nog in geen verhouding tot de onze. Daarbij komt die vooruitgang met name ten goede aan de werkende bevolking. Wanneer een gezin geen werkende(n) binnen haar deuren heeft, is het nog steeds een armoedig bestaan.

Om de hulp te kunnen continueren, vraagt de Stichting Hulpfonds Letland aandacht voor een tweetal acties: een kledingactie en een bridgedrive. Met het ingezamelde geld worden onder andere voedselpakketten en medicijnen gekocht ter plaatse. De inkoop en distributie in Saldus worden verzorgd door een vast aanspreekpunt aldaar.

Kledingactie
Er wordt ook dit jaar weer bruikbare kleding ingezameld voor Letland. In Gorssel wordt kleding ingezameld op vrijdagavond 20 september (18.00 uur – 19.30 uur) en op zaterdagmorgen 21 september 2013 (10.00 - 12.00 uur) in de Protestantse kerk.

Bridgedrive
Een bridgedrive: een gezellig toernooi voor het goede doel wordt georganiseerd op zaterdag 5 oktober 2013 om 13.30 uur in ‘de Brink’ (naast de kerk) te Gorssel. Bijdrage voor Letland: € 10,00 p.p., inclusief gratis koffie en twee gratis drankjes.

Aanmelden kan tot 1 oktober bij: Jannie Dik, tel. 0575-49221 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Laurens Jansen, tel. 0575-492657 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactadres
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook het eerdere artikel over de Stichting Hulp Letland op Gorssel.nl.

Gorssel.nl,
9 september 2013

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends