Laatste nieuws

Hulpwijzerlochem.nl helpt inwoners op weg

De gemeente Lochem wil inwoners helpen bij het vinden van oplossingen op het gebied van zorg, jeugd, werk en wonen. Op initiatief van de gemeente en Stichting Welzijn Lochem is hiervoor een digitaal informatieloket gemaakt: Hulpwijzerlochem.nl.

Digitaal sociaal loket
Hulpwijzer2
Hulpwijzerlochem.nl fungeert als digitaal sociaal loket en is bedoeld om inwoners snel en eenvoudig informatie en advies te geven over allerlei onderwerpen, zoals: mantelzorg, vrijwilligerswerk, geldzaken, huishouden, werk, vervoer, zorg en gezondheid. Naast deze informatie staan op hulpwijzerlochem.nl adressen van (vrijwilligers)organisaties die van dienst kunnen zijn bij een (hulp)vraag. Ook kunnen inwoners die op zoek zijn naar sociale contacten of actief mee willen doen, snel zien welke activiteiten er worden georganiseerd. Inwoners kunnen via hulpwijzerlochem.nl ook zelf hulp aanbieden.

Actueel houden
Hulpwiizer1Wethouder Van der Linden neemt samen met de familie Van Os uit Laren de website in gebruikDe informatie die geboden wordt via het digitaal sociaal loket moet actueel zijn. Bezoekers van Hulpwijzerlochem.nl wordt dan ook vriendelijk gevraagd daarbij te helpen door eventueel ontbrekende informatie te melden.


Gorssel, 24 november 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends