Laatste nieuws

Huttencircus tijdens 5e Huttendorp Gorssel

Tijdens Huttendorp Gorssel op 18 en 19 augustus 2022 kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 hutten bouwen en verschillende spellen doen. De activiteit vindt plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald aan de Kwekerijweg. Inschrijven kan vanaf 1 juni.

Huttencircus
HD2021TSB 141 kleinFoto's van Huttendorp 2021Het thema van Huttendorp is dit jaar ‘Hutten­circus’. Ben jij goed in jong­leren met hamers, het temmen van pallets, goochel­trucs zoals het doorzagen van planken? Laat jij spijkers op de meest wonder­baar­lijke manier in een plank verdwijnen, of bouw jij de meest stevige hut zodat er zelfs een olifant op kan staan? Doe dan ook mee met Huttendorp Gorssel.
Huttendorp bestaat dit jaar 5 jaar, dus het belooft een enorm feest te worden. Gezamenlijk wordt een circus­terrein opgebouwd en aan het einde volgt natuurlijk een spetterende show. 

Inschrijven
HD2021TSB 118 kleinHuttendorp is voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8. Inschrijven kan vanaf woensdag 1 juni via de website (zie link hieronder). De kosten bedragen € 30 per deelnemer. Die krijgen hiervoor een Huttendorp T-shirt, lunch, drinken, fruit en bouw­materialen zoals pallets, spijkers en verf. Maar vooral twee onvergetelijke dagen om de zomer­vakantie mee af te sluiten!

Vrijwilligers gezocht
Huttendorp wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Ook komende editie van Huttendorp wordt er weer een beroep gedaan op veel vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen Huttendorp, zo simpel is het!  Vrijwilligers van Huttendorp Gorssel bezorgen de kinderen een fantastische afsluiting van de zomer­vakantie.  Maar ook voor vrijwilligers zelf is Huttendorp een geweldige ervaring in een leuke, gezellige en ontspannen sfeer, samen met ongeveer 50 andere vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen zich nu al aanmelden via de website. 
  

 
Gorssel, 19 mei 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends