Laatste nieuws

Huttendorp 2019: de inschrijvingen zijn geopend!

De hele zomervakantie binnen zitten? Niets daarvan! Op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus 2019 vindt de tweede editie van Hutten­dorp Gorssel plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompas­naald in Gorssel. 

Huttendorp
Hutttendorp 2018 1 kleinBoven en onder: impressie Huttendorp 2018Huttendorp is een huttenbouwevenement voor kinderen vanaf 6 jaar uit de omgeving van Gorssel, Harf­sen, Epse, Eefde en Joppe. Tijdens het evenement bouw je samen met Asterix en Obelix een Galli­sche hut. Is jouw hut ook bestand tegen de Romeinen? 
Naast hutten bouwen staan ook nog een aantal leuke spellen op het programma. In de middag van de eerste dag (29 augustus) spelen de deelnemers met z’n allen een groot bos­spel, waarbij je oog in oog komt te staan met een paar echte Romeinen. Op vrijdag (30 augustus) kun je bij enkele Galli­sche mini-games nog extra aankleding verdienen voor jouw hut! Bouw jij de beste hut en win jij dit jaar de gouden spijker?

Vol = vol!
Huttendorp 2018 kleinGezien het succes van vorige editie – ruim 80 deelnemers – verwacht de organi­satie dat de 100 beschik­baar gestelde plekken snel vol zitten. De inschrijvingen zijn geopend vanaf 1 juni 2019. Geef je dus snel op via www.huttendorpgorssel.nl en nodig al je vrienden uit. Deel­name bedraagt € 25; hiervoor krijg je – naast een onvergetelijk einde van je zomervakantie – een groen Hutten­dorp T-shirt en een stevige Gallische lunch!

Gratis deelnemen? 
De organisatie van Huttendorp Gorssel stelt vijf plekken beschikbaar voor kinde­ren van ouders die thuis onvoldoende financiële middelen hebben. Hiermee hoopt de organi­satie een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Plezier hebben en vrienden maken moet voor iedereen mogelijk zijn! Voor meer infor­matie stuur je een e-mail naar Diana Kroeze, vertrouwens­contact­persoon bij Scouting IJsselgroep, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook helpen met hutten bouwen?
Wil je als vrijwilliger de gezellige en ontspannen sfeer van Huttendorp Gorssel mee­beleven? Geef je dan snel op! Al vanaf 14 jaar mag je meehelpen met het bouwen van hutten en tijdens de bos­spellen. Ouders zijn ook meer dan welkom. Als je niet zo handig bent met hamers en zagen mag je ook helpen in de catering. De scouting is ook nog op zoek naar vrijwilli­gers voor de opbouw op dinsdag­avond 27 augustus of de afbraak op zaterdag 31 augustus. Als beloning krijg je een gratis Hutten­dorp T-shirt en mag je meedoen met de BBQ op vrijdagavond 30 augustus, die speciaal voor alle vrijwilli­gers wordt georganiseerd.

Voor meer informatie kun je kijken op www.huttendorpgorssel.nl. Daar is ook het opgave­formulier voor deelnemers en vrijwilligers te vinden, en een sfeer­impressie van Huttendorp 2018.


Gorssel, 1 juni 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends