Laatste nieuws

Huttendorp 2021: inschrijving geopend

Huttendorp1 kleinBoven en onder: Huttendorp 2020

Het evenement ‘Huttendorp Gorssel’ is een jaarlijks terug­kerende activiteit waarbij ruim honderd kinderen vanaf 6 jaar uit de regio (Gorssel, Epse, Eefde, Harfsen, Almen, Joppe e.o.) een fantastische hut kunnen bouwen en verschillende spellen doen met vriendjes en vriendinnetjes. Huttendorp Gorssel vindt plaats op 26 en 27 augustus 2021, aan het einde van de school­vakantie.  De activiteit vindt plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompasnaald aan de Kwekerijweg 5 in Gorssel. 

Outer space
Het thema van Huttendorp is dit jaar ‘Huttendorp to outer space’. De deelnemers hebben de opdracht om een volwaardig ruimteschip te maken, om hiermee een succesvolle ruimtemissie uit te voeren. Tijdens verschillende activiteiten op de donderdag en vrijdag kunnen ze extra materialen bij elkaar verdienen om hun ruimtevoertuig bestand te maken tegen alle gevaren buiten planeet aarde. Wat te denken van een hitte werend schild om een terugkeer door de dampkring te vereenvoudigen?

Schrijf je nu in
Huttendorp2 kleinDe inschrijving opent op dinsdag 1 juni 2021. Opgeven kan via www.huttendorpgorssel.nl, de kosten bedragen € 30 per deelnemer. Hiervoor ontvangen deelnemers een Huttendorp T-shirt en een gesponsorde lunch, drinken, fruit en wie weet wat de hongerige bouwer nog meer nodig heeft. Maar ook bouwmaterialen zoals pallets, spijkers en verf. Maar vooral twee onvergetelijke dagen om de zomervakantie mee af te sluiten.

Vrijwilligers gezocht
Huttendorp wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Ook komende editie van Huttendorp wordt er weer een beroep gedaan op veel vrijwilligers. Zonder hen geen Huttendorp, zo simpel is het. 
Door zich in te zetten tijdens Huttendorp Gorssel bezorgen de vrijwilligers veel kinderen een fantastische afsluiting van de zomervakantie. Het is een geweldige ervaring in een leuke, gezellige en ontspannen sfeer. Zin om samen met (klein)kinderen een dagje hutten te bouwen? Meld je dan nu aan via www.huttendorpgorssel.nl.


Gorssel, 27 mei 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends