Laatste nieuws

Huttendorp 2023: inschrijving opent op 1 juni

Op 17 en 18 augustus 2023 kunnen kinderen tijdens Hutten­dorp Gorssel hutten bouwen en verschillende spellen doen. Huttendorp Gorssel vindt plaats op de terreinen van Scouting IJssel­groep en Scouting Kompas­naald aan de Kwekerijweg in Gorssel. De inschrijving opent op 1 juni.

Huttendorp
Hutten2022 kleinBoven en onder: Huttendorp 2022 met als thema 'Circus'Huttendorp is bestemd voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8. Deel­nemers krijgen een Huttendorp T-shirt, lunch, drinken, fruit en bouw­materialen zoals pallets, spijkers en verf. Maar vooral twee onvergetelijke dagen om de zomer­vakantie mee af te sluiten. Het thema in 2023 is: prehistorie.
Inschrijven kan vanaf woensdag 1 juni via www.huttendorpgorssel.nl.

Vrijwilligers gezocht
Hutten2022 1 kleinDe organisatie is op zoek naar ouders, opa's en oma's en oud-­deelnemers om Hutten­dorp Gorssel weer mogelijk te maken. Zonder de inzet van vrijwilligers kan Hutten­dorp Gorssel niet plaatsvinden. Als vrijwilliger maak je deel uit van een enthousiast team van ongeveer vijftig andere vrijwilligers. Aanmelden als vrijwilliger kan nu al.
Voor meer informatie over Huttendorp Gorssel, het inschrijvingsproces en hoe je je kunt aanmelden als vrijwilliger, bezoek www.huttendorpgorssel.nl


Gorssel, 21 mei 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends