Laatste nieuws

Huttendorp 2024: inschrijving start op 1 juni

Op 22 en 23 augustus 2024 kunnen kinderen tijdens Hutten­dorp Gorssel weer hutten bouwen en verschillende spellen doen. Hutten­dorp Gorssel vindt plaats op de terreinen van Scouting IJsselgroep en Scouting Kompas­naald aan de Kwekerijweg in Gorssel. De inschrijving opent op 1 juni om 10.00 uur. Het thema is dit jaar ‘Het Wilde Westen’.

Hutten2023 2Huttendorp 2023 met als thema ‘Ice Age’

Huttendorp
Huttendorp is bestemd voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8. Deelnemers krijgen een Hutten­dorp T-shirt, lunch, drinken, fruit en bouw­materialen zoals pallets, spijkers en verf. Maar vooral twee onvergetelijke dagen om de zomervakantie mee af te sluiten. 

Vrijwilligers gevraagd
De organisatie is op zoek naar ouders, opa's en oma's en oud-deelnemers om Hutten­dorp Gorssel weer mogelijk te maken. Zonder de inzet van ‘sherrifs’ kan Hutten­dorp Gorssel niet plaatsvinden. Als vrijwilliger maak je deel uit van een enthousiast team van ongeveer vijftig andere vrijwilligers. Aanmelden als vrijwilliger kan nu al.
Voor meer informatie over Hutten­dorp Gorssel, het inschrijvings­proces (vanaf 1 juni 10.00 uur) en hoe je je kunt aanmelden als vrijwilliger: www.huttendorpgorssel.nl


Gorssel, 24 mei 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends