Laatste nieuws

Huttendorp Gorssel zoekt pallets

Huttendorp 2022: het is bijna zover. Op 18 en 19 augustus timmeren zo’n 120 kinderen en begeleiders op de terreinen van Scouting IJssel­groep en Scouting Kompas­naald aan de Kwekerij­weg in Gorssel bijzondere bouwsels in elkaar. Het thema van Huttendorp is in 2022 ‘Huttencircus’.

Pallets gezocht
Pallets kleinDe organisatie van Hutten­dorp is nog op zoek naar pallets en daarom wordt er op zater­dag 13 augustus 2022 een inzameling gehouden. Mocht u nog pallets hebben liggen waarmee getimmerd mag worden dan komt de organi­satie ze graag ophalen. Voor­waarde daarbij is wel dat het tenminste vijf goede stevige pallets zijn en dat uw adres binnen acht kilometer van Gorssel ligt. 
Mocht u geschikte pallets hebben liggen dan kunnen ze (voor­zien van een foto van de pallets) aangemeld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Whatsapp (06-53952888). 

Inschrijving gesloten
Het maximum aantal deel­nemers voor Huttendorp is bereikt, de inschrijving is gesloten. De organi­satie maakt begin augustus de balans op: misschien komen er (door annuleringen) op 11 augustus om 10.00 uur nog kaartjes beschik­baar. Houd hiervoor de website, de Facebook- en Instagrampagina van Huttendorp in de gaten.


Redactie Gorssel.nl
1 augustus 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends