Laatste nieuws

Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

Eengezinswoning
Beukenlaan 25Beukenlaan 25, GorsselDe eengezinswoning (vier kamers) is een eindwoning en ligt aan de Beukenlaan 25 in Gorssel. 
De totale huurprijs bedraagt € 704 per maand.De woning is bestemd voor een huishouden van minimaal twee personen en er kan op gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met maandag 16 juni 2014, 10.00 uur.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Informatie
Voor informatie, zie
IJsseldal Wonen en 
Woonkeus Stedendriehoek.

Gorssel.nl
13 juni 2014

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends