Laatste nieuws

IJsseldal Wonen naar Den Oldenhof

   logo   

Maandag 4 februari a.s. verhuist het kantoor van IJsseldal Wonen van de Nijverheidsstraat 8 naar Den Oldenhof in Gorssel. IJsseldal Wonen is de woningcorporatie die op 1 januari 2013 is ontstaan uit een fusie tussen Goed Wonen uit Twello en De Groene Waarden uit Gorssel.
De oude locatie van De Groene Waarden aan de Nijverheidsstraat in Gorssel wordt per 1 februari gesloten.

Balie
De nieuwe balie van IJsseldal Wonen bevindt zich op de eerste verdieping van Den Oldenhof. De balie wordt bemand door een ‘frontoffice’ medewerker. Ook de woonconsulent en opzichter verrichten vanuit Den Oldenhof hun werkzaamheden.

Openingstijden Den Oldenhof
Klanten kunnen op afspraak iedere werkdag in Den Oldenhof terecht.
Voor contact zonder afspraak is de balie geopend op dinsdag en woensdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur, en op vrijdagmorgen van 08.00 tot 12.00 uur.
Op andere dagdelen vervult de bibliotheek in Den Oldenhof een ‘brievenbusfunctie’. Dat houdt in dat klanten hier formulieren kunnen ophalen en inleveren en eenvoudige vragen kunnen stellen.

Hoofdkantoor Twello
Het hoofdkantoor van IJsseldal Wonen bevindt zich aan het Marktplein 110 in Twello. De openingstijden in Twello zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Adresgegevens
IJsseldal Wonen, locatie Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, Gorssel
Correspondentieadres: Postbus 100, 7390 AC Twello
Tel. 0571-277979
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ijsseldalwonen.nl

 

Gorssel, 29 januari 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends