Laatste nieuws

IJsseljazz 2012 breekt bezoekersrecord

Regionale aftrap

   otten325px (2)

   otten325px (3)
    Regiobands op zaterdagavond 8 september 
    Foto's: Ton Otten Fotografie

Zaterdagavond gaven de regionale bands NYC en Kiek Doar Es een waardige aftrap voor IJsseljazz. Tot middernacht brachten zij het dorp in een sfeer van jazz, blues en rock&roll.

Gemoedelijke drukte
Het zijn Ntjam Rosie en Bobby Bee & the BJ’s die zondagmiddag om 13.00 uur de primeur hebben. Langzaamaan stroomt het centrum van Gorssel vol. De gemoedelijke sfeer kenmerkt IJsseljazz. Rond 17.00 uur wordt het bezoekersrecord gebroken met het optreden van Alain Clark. Enthousiaste fans verzamelden zich op het Marktplein, op het balkon van het gloednieuwe ‘Den Oldenhof’ en op het dak van de VIP-bus. Tegelijkertijd trad op het bluespodium op het Nijverheidsplein 12BBB op, in 2010 uitgeroepen tot beste bluesband van Nederland. Het was lastig kiezen. Op de prachtige nazomerdag genieten de bezoekers zichtbaar van zang, saxofoons, trompetten, bluesgitaren en hammondorgel.

Gorssel kijkt met trots terug op een buitengewoon muziekfestival. Een groot applaus voor alle organisatoren en vrijwilligers die dit feest mogelijk maakten. 

Gorssel.nl
11 september 2011 

 

otten325px (1)    otten325px (4)
Alain Clark en Erwin Nyhoff & Band
Foto's: Ton Otten Fotografie

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends