Laatste nieuws

IJsseljazz 2018

Krupa & The Genes, De Raad van Toezicht, Jeangu Macrooy & Band en Hans Dulfer. Mede dankzij de hoofdsponsors Grolsch, Eetcafé De Hoek en Rabobank kent IJsseljazz 2018 weer een mooi programma. Naast muziek valt er ook op het Foodplein volop te genieten. IJsseljazz gaat deze editie voor het eerst gescheiden afval inzamelen en ook dit jaar helpt de Scouting weer mee

IJsseljazz2017JTE 118IJsseljazz 2017 - Foto's Janny SchiphorstHet Rabobank podium in de Hoofdstraat wordt bezet door Krupa & The Genes, De Raad van Toezicht, Jeangu Macrooy & Band en Hans Dulfer. Op het Grolsch podium aan het Nijverheidsplein treden Stef Paglia Trio, Colonel Jetski, Sean Webster Band, Backwater Roll Blues Band en The Wild Romance op. De organisatie is blij met deze mooie line-up.

Ijsseljazz2017 kleinOp het plein voor het Museum More is een Foodplein ingericht waar bezoekers van IJsseljazz zich kunnen trakteren op lekkernijen van lokale en regionale aanbieders. Tijdens deze editie van IJsseljazz zullen voor het eerst op het festival­terrein verschillende afval­containers staan waarin bezoekers het afval gescheiden kunnen inleveren. Daarmee hoopt de organisatie, samen met het publiek, zwerfaval beter aan te pakken. “IJsseljazz werkt zo mee aan een beter klimaat en een schoon dorp” aldus voorzitter Bart van der Meij.
De Scouting is ook weer betrokken bij het jazzfestival. Zij regelen op zondag het verkeer in Gorssel. “We hopen natuurlijk op mooi festivalweer op zondag 9 september, maar vooral hopen we veel bezoekers te verwelkomen tijdens het mooiste gratis jazz- en bluesfestival aan de IJssel. Wees welkom!”

  

  
Gorssel, 29 augustus 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends