Laatste nieuws

IJsseljazz 4 ALS

IJsselJazz, het jaarlijkse jazz en bluesfestival dat dit jaar op 11 september voor de elfde maal wordt gehouden in Gorssel, staat in het teken van de strijd tegen de spierziekte ALS. Op het grote podium aan de Hoofdstraat zullen topmuzikanten met elkaar de strijd aangaan in The Battle Against ALS.

IJsseljazz2016 4The Battle
Aan deze battle doen mee: Lucretia van de Vloot, Eline Gemerts, Boris van der Lek, Benjamin Herman, Hans Dulfer, Cyril Directie, Erik Kooger, Def P, Jules Deelder en Bas van Lier.
Verder treden op: Wouter Hamel en New Cool Collectie met Matt Bianco (Mark Reilly). Op het blues en rockpodium op het Nijverheidsplein treden op: The Bellymen Blues Band, Tom Veltien & Band, Leif de Leeuw Band en King of the World.

Gorssel 4 ALS: Al bijna € 13.000
IJsseljazz2016 1Er zijn dit jaar in Gorssel zes acties om geld in te zamelen voor onderzoek naar ALS en voor steun aan ALS-patiënten, die bij elkaar tot nu toe bijna € 13.000 hebben opgeleverd. Een aantal fietsvrienden heeft met de beklimming van de indrukwekkende Stelvio € 5.623 bij elkaar gefietst, inzameling bij het paasvuur heeft ruim € 1.000 opgebracht, lotenverkoop bij Buitenkunstig Gorssel leverde € 900 op, de leden van fietsclub WTC Gorssel hebben via eigen sponsoring € 4.000 opgehaald, jongeren hebben statiegeldflessen opgehaald en de sponsoring rondom IJsseljazz is natuurlijk nog maar net begonnen.

Tijdens IJsseljazz kunnen bezoekers via een sms-actie een bedrag van € 2,50 per sms doneren aan het goede doel. Aan het einde van het festival wordt bekend gemaakt wat het eindbedrag is dat door de diverse activiteiten in Gorssel is ingezameld.


Redactie Gorssel.nl
19 augustus 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends