Laatste nieuws

IJsseljazz heeft haar programma compleet

IJsseljazz heeft de laatste namen toegevoegd aan de line-up van het gratis jazz- en bluesfestival dat op zondag 9 september plaatsvindt in het centrum van Gorssel.

IJsseljazz2017JTE 118IJsseljazz 2017Op het Rabobank podium voor Den Oldenhof spelen de headliners Krupa & The Genes, De Raad van Toezicht, Jeangu Macrooy & Band en Hans Dulfer. Het Grolsch podium aan het Nijverheidsplein wordt traditioneel bezet door blues artiesten. Daar treden het Stef Paglia Trio uit België, Colonel Jetski, Sean Webster Band en Backwater Roll Blues Band uit de UK op. Ook verwelkomt het festival The Wild Romance met de ‘No Time To Lose Tour’ op het Grolsch podium.

Gorssel Huilt
Gorssel huilt 144Gorssel Huilt 2017Op de avond voorafgaand aan IJsseljazz wordt het smartlappenfestival Gorssel Huilt gehouden. Een twintigtal solisten en groepen uit Gorssel en omgeving treden op met meezingers en smartlappen. Daarbij worden ze begeleid door de Gorssel Huilt Band. Zaterdag 25 augustus begint bij Eetcafé De Hoek de voorverkoop van kaartjes voor Gorssel Huilt.

Organisatie
Op het plein voor Den Oldenhof komt een groot podium en op het Nijverheidsplein komt een overkapping. De eerste activiteiten zullen al op woensdag 5 september starten. Dan worden er op diverse locaties materialen geplaatst. De tenten en podia worden vrijdag 7 en zaterdag 8 september geplaatst.
De Joppelaan, Hoofdstraat, Poststraat, Nijverheidsstraat, Groeneweg en Wiltinkhof worden (deels) afgesloten en in omliggende straten zal een parkeerverbod gelden. Rond het Nijverheidplein geldt dit al vanaf zaterdag 8 september. Er komt extra parkeermogelijkheid op de Roskamweide, bij ’t Trefpunt en op een weiland aan de Groeneweg.
  

  
Gorssel, 6 augustus 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends