Laatste nieuws

'In voor Yoga' weer van start

In Corpus State, fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge in Gorssel, is Karin Hibma van ‘In voor Yoga’ weer begonnen met lessen Hatha Yoga. ‘In voor Yoga’ biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met yoga kennis te maken.

Proeflessen
KarinHibmaDriehoekshoudingKLKarin Hibma in driehoekshoudingIn de maanden augustus, september en oktober kun je kennismaken met Hatha Yoga door drie lessen te volgen voor de actieprijs van € 10. Belangrijk is om yoga een paar keer te ervaren, dan ontdek je zelf wat yoga voor jou kan betekenen.

Ontspanning
Cursisten geven aan dat ze meer rust en ontspanning ervaren, ze hebben meer souplesse en een goede training van hun spieren. Bovendien zijn ze zich meer bewust van hun ademhaling en spierspanning. En na de les hebben ze een betere nachtrust.

Eigen grenzen
Hatha yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Om mee te doen hoef je geen ervaring te hebben, want je oefent binnen je eigen mogelijkheden en grenzen.
De lessen worden gegeven door Karin Hibma. Kenmerk van haar manier van lesgeven is rust, gepaard aan een positieve insteek, waarbij ze kijkt wat mogelijk is. Karin laat je deze bewegingsleer en sport op een nuchtere manier ervaren.

Informatie
InVoorYogaKHlogoKL klein
De lessen worden gegeven op:
dinsdag van 20.45-21.45 uur (alleen voor mannen) en op woensdagen van 8.45-9.45 uur, 19.30-20.30 uur en 20.45-21.45 uur.
Aanmelden kan via de website www.invooryoga.nl of via tel. 06-30562031.
Karin Hibma heeft haar praktijk 'In voor Yoga' in Corpus State van fysiotherapeuten de Boer- de Jonge, aan de Nijverheidsstraat 8 in Gorssel.

 
Gorssel, 22 augustus 2016

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends