Laatste nieuws

‘Indoor eventing’ bij Semper Fidelis

Na de eerste succesvolle editie van 2019 organiseert Rijvereniging Semper Fidelis in 2020 op­nieuw een spectaculaire ‘eventing’ wedstrijd in de rij­hallen aan de Amelter­weg te Gorssel. Omdat er in 2019 veel belang­stelling was, wordt het evenement in 2020 uitgebreid van twee naar drie dagen: op vrijdag 28, zater­dag 29 februari en op zondag 1 maart. Net als in 2019 worden een oefen­cross en trainingen aangeboden. 

Trainingen
Semper 1 kleinDe trainingen worden gegeven door de ‘nationale eventing’ amazones Renske Kroeze en Merel Blom: Renske op zaterdag­middag (29 februari) en Merel op zondag (1 maart). De trainingen van Renske en Merel zijn al vol­geboekt. 

Oefencross
Semper 3 kleinOp vrijdagmiddag en -avond (28 februari) en op zaterdagmorgen (29 februari) wordt het par­cours opgesteld als oefen­cross. Het is mogelijk één of twee rondjes te rijden. Het par­cours is geschikt voor zowel paarden- als ponycombinaties. Het parcours is uitdagend, met verrassende en spannende hinder­nissen. Ook is er een vaste fotografe aanwezig om iedereen op de foto te zetten. 
Semper 2 kleinWie mee wil doen kan zich nog opgeven, maar doe het wel snel, want vol is vol.
Stuur een email naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekers welkom
Iedereen is van harte welkom om als toeschouwer dit indoor eventing evene­ment bij te wonen. De toe­gang is gratis en in de kantine van Semper Fidelis zijn een hapje en drankje verkrijg­baar. 

De rijhallen bevinden zich aan de Amelerweg 6a, 7213 BD Gorssel.


Gorssel, 8 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends