Laatste nieuws

Inschrijving voor Gorssel Huilt binnenkort van start

De voorbereidingen worden weer opgepakt, op zaterdag 9 september a.s. gaan de deelnemers van Gorssel Huilt voor de 13e keer strijden om de titel ‘Smartlap Koning(in) van Gorssel’.

GorsselHuiltLogoTrans325Een mooi festival vraagt om een bijzonder deelnemersveld. Vanaf 8 januari tot de sluitingsdatum van 1 maart liggen er aanmeldings­formulieren voor ‘Gorssel Huilt’ bij Kantoorboekhandel Bechtle en bij Eetcafé De Hoek. Ook kunt u ze digitaal vinden op de Facebookpagina van Gorssel Huilt en onderaan dit artikel. Opvragen bij Henk kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deelname aan het festival kan in je eentje of in een groep van maximaal 6 personen. Het lied moet een smartlap of een levenslied zijn, liefst met een hoog meezinggehalte!
De Gorssel Huilt Band zal weer uitermate zijn best doen om de deelnemers een goede begeleiding te geven. Er wordt gezocht naar de ideale toonhoogte en de deelnemers krijgen alle gelegenheid om met de band te repeteren.

Gorssel huilt - 160KLLuca Bötzel, Smartlapkoning van Gorssel 2016 “We hopen op een Nijverheidsplein waar alle leeftijden aanwezig zijn, dit geldt voor zowel bezoekers als deelnemers,” aldus mede-organisator Henk Veenendaal. “U hoort binnenkort veel meer van ons!”


Gorssel, 2 januari 2017

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends