Laatste nieuws

Inschrijving Zomer Markepaaltoernooi 2019 gestart

Zwoele zomeravond, mooi verlicht tennispark, muziekje op de achtergrond en lekker tennissen. Dát is de sfeer van het Zomer Markepaaltoernooi van LTC Gorssel. Een leuk tennistoernooi voor zowel beginners als gevorderden. De inschrijving voor het Zomer Markepaal­toernooi van 24 tot en met 30 juni is geopend.

Markepaal tennistoernooi Banner BHet Zomer Markepaal­toernooi trekt elk jaar spelers uit de hele regio en op elk niveau. En dat is niet voor niets. Er wordt gespeeld in diverse poules, waardoor je ten minste twee partijen speelt tegen een team van gelijke speelsterkte. Tennissers vanaf 25 jaar kunnen zich nu inschrijven in de heren dubbel, dames dubbel of gemengd dubbel.

Iedere dag live muziek
Naast sportiviteit staat het Zomer Markepaal­toernooi garant voor gezelligheid. Drink met de tegenstander nog een drankje, eet een hapje of kom de spelers aanmoedigen. Er is iedere avond live muziek, met als hoogtepunt de Hollandse avond op vrijdag. Ook als u geen lid bent van de tennisvereniging bent u van harte welkom. Want op elk niveau geeft een aanmoediging de spelers weer nieuwe energie.

Inschrijven voor het toernooi kan via mijnknltb.toernooi.nl. Meer weten? Kijk op www.ltcgorssel.nl .

 
Gorssel, 30 april 2019

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends