Laatste nieuws

Inzameling levensmiddelen voor de Voedselbank Zutphen

In tijden van stijgende energie- en voedsel­prijzen moeten steeds meer mensen in de regio een beroep doen op De Voedsel­bank. Als gevolg daarvan kampt de Voedsel­bank Zutphen met een groeiend tekort aan houd­bare levensmiddelen.
DankdagVoedsel kleinHulp voor de Voedselbank ZutphenDe Diaconie van de Protestant­se Gemeente Gorssel/Epse is hierbij behulp­zaam en organiseert ieder jaar een inzameling van levens­middelen rondom de Dank­dag voor het gewas (in 2022 op woensdag 2 november). De Diaconie doet dat in samen­werking met Jumbo Brink­man in Gorssel en Coöp Versluis in Eefde. 

Inlevering
In Gorssel kunnen van 26 oktober tot en met zaterdag 5 november bij Jumbo Brink­man na de kassa bood­schappen worden af­gegeven. De inzameling bij de Coöp in Eefde vindt plaats van 9 november tot en met zater­dag 19 november. In de super­markten is een lijst beschik­baar met gewenste producten. Inlevering van boodschappen kan bij de kerk in Gorssel ook op zater­dag 5 november tussen 11.00 en 12.00 uur.
Voor meer informatie of vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 22 oktober 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends