Laatste nieuws

Jeugd Harmonie start nieuwe seizoen, nieuwe leden welkom

De muzikale jeugd uit Gorssel en Eefde en omgeving kan ook komend seizoen weer muziek (leren) maken met Muziek­vereniging De Harmonie Gorssel-Eefde. Voor de kleinsten is er de blokfluitgroep en er worden ook dwarsfluitlessen gegeven.

HarmonieBlokfluitgroep kleinBlokfluiters van De Harmonie (archief)Het bestuur van de Harmonie wil kinderen stimuleren om muziek te maken, dat is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het is een leuke (levens­lange) hobby, maar het stimuleert ook de hersenen en creativiteit. Met het bespelen van een instrument leren kinderen om door te zetten en dat ze fouten mogen maken. De Harmonie wil hier graag een rol bij spelen en is bovendien een fijne vereniging met een enthousiaste en groeiende groep jeugd. Gezellig­heid en samen dingen beleven staan bij de Harmonie ook hoog in het vaandel.

Dwarsfluitspelers kunnen iedere maandag­middag van 14.45 tot ongeveer 17.00 uur terecht voor lessen van Anita Berrier in de kerk in Eefde. Proef­lessen of eerst komen kijken is mogelijk. Anita begint weer op 6 september.
Blokfluit­spelers zijn iedere dinsdag van harte welkom bij Norbert Kunst.

Voor verdere info graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Natuurlijk kunt u eerst een keer komen kijken om kennis te maken.

Gorssel, 30 augustus 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends