Laatste nieuws

John Bardale: ‘Life is more’

Onlangs opende John Bardale zijn tiende vestiging aan de Hoofdstraat in Gorssel naast het Oldenhof­plein. Gorssel.nl ging op bezoek om kennis te maken met ondernemers Martin Pietersma en Simone Mees ten Oever-Renneboom.

Open winkelruimte
JohnBardaleEdoB 6 kleinSimone Mees ten Oever-Renneboom en Martin Pietersma voor hun onlangs geopende tiende vestiging van John Bardale in GorsselNa twee maanden verbouwing is het pand waar voorheen The Cosy Country Store gevestigd was opnieuw ingericht, waardoor een open winkel­ruimte in sfeervolle Engelse, Schotse en Ierse stijl is gecreëerd. “Door het weghalen van diverse binnenmuren is een overzich­telijke setting ontstaan zodat we onze producten in één oog­opslag aan klanten kunnen laten zien”, aldus Martin.

Lakelands
Het oorspronkelijke concept van John Bardale vindt zijn oorsprong in de Engelse Lakelands in 1976, waar de grondslag werd gelegd voor de verkoop van unieke fauteuils, banken en kleding. Inmiddels verkoopt John Bardale ook decoratieve woon- en kleding­accessoires. Naast de winkelverkoop draagt de webshop ook bij aan het succes van de formule. Simone: “Beide verkoopkanalen versterken elkaar, klanten komen regelmatig na een bezoek aan de webshop naar de winkel of bestellen na een bezoek aan de winkel achteraf in de webshop”.

Warme aandacht
JohnBardaleEdoB 7 kleinMooie open winkelruimteIn de onderneming neemt Martin het operationele deel voor zijn rekening en Simone de inkoop, marketing en administratie. Belangrijk voor beiden is de warme persoonlijke aandacht en service, waarmee de - veelal vaste - klanten worden ontzorgd door met hen mee te denken. Deze service wordt versterkt door middel van een eigen bezorg­dienst in combinatie met het eventueel afvoeren van de te vervangen meubels.

Welkomgevoel
Naast de winkel in Gorssel heeft John Bardale vestigingen in Zutphen, Bronkhorst, Uddelermeer, Ootmarsum (2x), Elburg, Lage Vuursche (2x) en Zuidlaren. In Gorssel bestaat het verkoopteam uit medewerkers Monica, Petra, Sjanneke, Esther en Joke. Zij zorgen gezamenlijk voor het huiselijke ‘please feel welcome’ gevoel.
Simones achternaam ‘Renneboom’ is Gorsselnaren waarschijnlijk niet geheel onbekend. In het verleden was haar vader Harry Renneboom de grondlegger van het concept van The Cosy Country Store.

Karakteristiek
JohnBardaleEdoB 39 kleinMet oog voor detail
Met de komst van John Bardale is het karak­teristieke Gorssel met zijn landelijke en gemoedelijke sfeer een mooie, warme winkel rijker en dat vult het dorpse gevoel met de andere winkels, voorzieningen en Museum MORE perfect aan.
  

 

  
Redactie Gorssel.nl
20 november 2022

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends