Laatste nieuws

Joppe doet mee met Zomer in Gelderland

Ook deze zomer trekt de caravaan van Zomer in Gelderland weer door de provincie. In augustus bezoeken Omroep Gelderland-presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet, samen met Willie Oosterhuis, 15 dorpen, buurt­schappen en steden, die zich dan van hun beste kant laten zien. Ze gaan op zoek naar saam­horigheid, leuke plekjes en verrassende verhalen. Met de grote vraag: Wat is de Mooiste plaats van Gelderland?

ZomerInGldZomer in Gelderland-presentatorenLisanne Halleriet en Frank Oosterwegel zullen op 23 augustus Joppe bezoeken (Foto Omroep Gelderland-2021) Dit jaar doet ook Joppe mee. Op dinsdag 23 augustus zal het dorp van 9.00 tot 19.30 uur in het teken staan van Zomer in Gelderland. Een team van vrijwilligers uit, of werkzaam in, Joppe is achter de schermen al weken druk bezig met de voorbereiding.

Vrijwilligers gezocht
Het team kan nog goed enkele vrijwilligers gebruiken om er een leuke dag van maken, maar vooral ook om de saam­horigheid in Joppe te laten zien via Omroep Gelderland. Voor de dag zelf is men nog op zoek naar mensen voor o.a. decor bouwen, kostuums maken, catering voor vrijwilligers, opbouwen foodplein. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Gorssel, 14 juli 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends