Laatste nieuws

Joppe’s Onderonsje, gezellig en betaalbaar tafelen

Dat je uitstekend kunt lunchen en dineren bij Het Bosrestaurant Joppe is inmiddels wel bekend. Ook de speciale arrangementen die het restaurant verzorgt, zoals proeverijen, wildmenu’s en de onbeperkt gamba’s of spare-ribs acties, worden goed bezocht.

BosrestaurantOpenHaardHet Bosrestaurant heeft sinds kort een sympathiek initiatief aan de arrangementen toegevoegd: het ‘Joppe’s Onderonsje’. Iedere maandag wordt voor € 25,- per persoon een tweegangen verrassingsmenu geserveerd, inclusief drankjes en een kop koffie of thee. Dit prettig geprijsde onderonsje is een prima mogelijkheid om eens af te spreken met een vriend, vriendin of zakenrelatie. En mocht u geen zin hebben om alleen te dineren, bij het gezellige Bosrestaurant maak je grote kans op het treffen van bekenden. Of kom gewoon met z’n tweetjes, op maandagavond smakelijk en betaalbaar een hapje eten.

Het ‘Joppe’s Onderonsje’ is een tweegangen verrassingsdiner, waarbij zowel het voor- als hoofdgerecht uit twee verschillende gerechtjes zijn opgebouwd. Daarbij keuze uit twee drankjes (bier, wijn of fris) en koffie of thee met friandises

Alleen op maandag. Reserveren gewenst onder vermelding van Onderonsje’.

Bosrestaurant Joppe, Joppelaan 100
Tel. 0575 494206.

www.bosrestaurant.nl


Gorssel, 5 februari 2014

aa 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends