Laatste nieuws

Joppeschool brengt licht in donkere dagen

De Joppe­school bracht in de aan­loop naar Kerstmis 2022 hier en daar wat licht en lucht bij mensen die bij donkere dagen wel wat steun kunnen gebruiken.
Zo brachten de leer­lingen zelfgemaakte kerst­stukjes rond en ontving de Voedsel­bank  met levensmiddelen gevulde kratten.

Mede-Gorsselnaren
JoppeBloem kleinBoven en onder: kerstbakjes voor de Oekraïners in De BloemenkampAlle leerlingen van de Joppe­school maakten kerststukjes. Dat deden de kinderen niet alleen voor zich­zelf, maar ze brachten ze ook naar de Oekraïense bewoners van De Bloemen­kamp in Gorssel. De kinderen hoopten zo deze mede-Gorssel­naren een hart onder de riem te steken. En natuurlijk kregen de buren van de Joppe­school als kleine geste ook een kerst­bakje.

Voedselbank
JoppeBloem2 kleinDe Joppeschool ondersteunt de Voedsel­bank in Zutphen. Veel mensen hebben door inflatie en stijgende energie­prijzen financiële problemen en niet iedereen is in staat om een kerst­diner op tafel te zetten. Soms is het zelfs de vraag of er über­haupt iets te eten op tafel komt. 
JoppeVoedsel kleinVolle kratten voor de VoedselbankDus ook nu doneerde de school weer goed gevulde kratten, in de hoop hier en daar wat verlichting te brengen.


Gorssel, 21 december 2022 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends