Laatste nieuws

Jubilerende Gorsselsche Boerendansers op Buitenkunstig

Zondag 22 juni om 13.30 uur tijdens Buitenkunstig Gorssel zullen de Gorsselsche Boerendansers i.v.m. hun 80 jarig bestaan hun jubileumboekje presenteren. Het eerste exemplaar wordt dan uitgereikt aan de ereleden Alie en Henk Goorman en natuurlijk zullen de Boerendansers ook een optreden verzorgen. Het optreden zal plaatsvinden in de Hoofdstraat bij de winkel van Bechtle.

boerendansers325pxHet boekje is samengesteld door archivaris Jan Stegeman en bevat onder meer de verhalen over de oprichting, verslagen van buitenlandse reizen door leden, krantenartikelen en andere wetenswaardigheden. Een opsomming van activiteiten door de jaren heen derhalve en natuurlijk diverse foto’s.

De Boerendansers vieren hun jubileum in september met een gezellig weekend voor de leden.

Wilt u meer weten over de Gorsselsche Boerendansers of wilt u misschien lid worden, informeer bij de leden van de groep, ze wonen in alle dorpen van de oude gemeente Gorssel en hun namen vindt u in het jubileumboekje. De groep kan nieuwe leden gebruiken, omdat de gemiddelde leeftijd in de loop der jaren toch wel erg hoog is geworden. Ook kunt u bij de leden het jubileumboekje bestellen.

Het jubileumboekje is ook te koop bij kantoorboekhandel Bechtle aan de Hoofdstraat en kost € 5,-

De Boerendansers zien u graag a.s. zondag in de Hoofdstraat in Gorssel.


Gorssel, 14 juni 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends