Laatste nieuws

Jubileumavond De Elf Marken

De Historische Vereniging De Elf Marken viert in 2023 haar 40-jarig jubileum. In verband daar­mee worden in alle vijf dorpen van de oude gemeente Gorssel jubileum­avonden gehouden, waar de geschiedenis van het betreffende dorp centraal staat. Almen en Harfsen zijn in het voor­jaar aan de beurt geweest. In Gorssel is de jubileum­avond op 28 september. Epse en Eefde volgen later in het jaar. 

Joop Hekkelman
TramhuisGr3 kleinHet Tramstation in Gorssel, zetel van De Elf MarkenBestuurs­lid Joop Hekkelman verzorgt op 28 september in de kerk in Gorssel een presentatie over de geschiedenis van het dorp. Aan het eind van de avond biedt De Elf Marken per gezin een jubileum­boekje aan over de geschiedenis van De Elf Marken. Daarin is onder meer te lezen dat de vereniging is ont­staan uit een ludieke actie van de Gorsselse carnavals­vereniging De Gorssel­narren. 

Iedereen welkom
Alle inwoners van Gorssel en verder iedereen die geïnteres­seerd is in de historie van Gorssel en zijn landelijke omgeving worden van harte uit­genodigd om deze jubileum­avond met De Elf Marken te vieren. Aanmelden is niet nodig. De entree is gratis en dat geldt ook voor een kop koffie/thee bij binnen­komst en een consumptie in de pauze. 
Donderdag 28 september 2023 in de protestantse kerk, Hoofd­straat 27 in Gorssel. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. 


Gorssel, 18 januari 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends