Laatste nieuws

Judoschool Pot start met Judo voor vrouwen

Judoschool Pot verzorgt sinds vorig jaar judolessen in 't Trefpunt in Gorssel. Omdat regelmatig ook vrouwen interesse blijken te hebben voor judoën start de judoschool met lessen speciaal voor deze doelgroep.

JudoschoolPotVrouwenKLDe judoschool heeft 300 leden die voor één tarief terecht op zes locaties: Zutphen, Gorssel, Vorden, Brummen, Steenderen en Dieren. Het is daarmee de grootste judoschool van de Zutphen en omstreken.

Judoschool Pot is vooruitstrevend en start daarom met een pilot ’Judo voor vrouwen’.
Daniel Pot vertelt: “Tegenwoordig zijn veel vrouwen in een persoonlijke setting in een sportschool aan het trainen. Ze werken daarbij aan persoonlijke doelen die gericht zijn op het verbeteren van de conditie en/of de afname van gewicht. Regelmatig zitten moeders naast de judomat en kijken dan vol bewondering naar de inspanningen van hun zoon of dochter of man. Steeds vaker word ik gevraagd door vrouwen of er ook een apart trainingsuur voor hen kan worden opgezet. Niet specifiek om te leren judoën, maar vooral vanwege de inspanningsoefeningen gericht op het verbeteren van hun conditie. Natuurlijk is het dan fijn dat er wat pondjes afgaan en dat het figuur onderhouden wordt.”

Het speciale trainingsuur voor vrouwen is op dinsdag 19.30 tot 20.30 uur in ’t Trefpunt. In groepsverband zullen de vrouwen op een prettige manier tot zweten gebracht worden.

Belangstellenden kunnen zich melden via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 14 november 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends