Laatste nieuws

Juliette Dumoré organiseert een online ‘Sing it’ kerstspecial

Elke eerste maandag van de maand vond er in de kerk in Gorssel een gezellige samenzang plaats: ‘Sing it’. Iedereen die even lekker wilde zingen en mensen wilde ontmoeten was welkom, zonder de verplichtingen die een ‘gewoon’ koor met zich meebrengt. Het was een groot succes. Zo’n zestig deelnemers zongen de teksten die geprojecteerd werden op een groot scherm en onder leiding van de enthousiaste dirigent en pianist Juliette Dumoré was het swingen geblazen.

JulietteKerst2020Maar helaas gooide het coronavirus net als bij veel andere evenementen roet in het eten. Juliette: “Afgelopen maanden hebben we dat gevoel van samenzijn enorm gemist met elkaar. Maar niet getreurd. Op maandagavond 21 december 2020 kan je online meezingen met Sing it! om in de ultieme kerststemming te komen.“

Stel jezelf voor, naast je eigen kerstboom, kachel en kaarsjes aan, kop thee of glühwein erbij, en op je beeldscherm allemaal vrolijke hoofden die samen met jou fijne Christmas Carols en kerstklassiekers zingen. Juliette Dumoré speelt live piano en leert je de meerstemmige zangpartijen, met tussendoor natuurlijk de nodige interactie en gezelligheid. Als je daar geen kerstgevoel van krijgt!

Het kerstzingen is van 19.30 tot 20.30 uur.
Aanmelden kan per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na aanmelding ontvang je een bevestiging, en uiterlijk een dag van tevoren ontvang je een linkje voor de online meezingsessie, plus de songteksten. Deelname is gratis, een gift is welkom.

  
Gorssel, 14 december 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends