Laatste nieuws

Juliette Dumoré start een Vredes projectkoor

Dirigent, zang- en pianodocent Juliette Dumoré start binnenkort weer een Vredes Projectkoor. Er staan vijf prachtige songs op het programma, o.a. het Largo van de Nieuwe Wereld Symfonie van Dvořák, maar ook Zwart Wit van Frank Boeijen.

Juliette piano zang kleinJuliette DumoréEr zijn vier repetities in Gorssel, op 21 maart, 4 april, 11 april en 22 april van 19.30 tot 21.30 uur. De uitvoering is tijdens een groot benefiet­concert voor Oekraïne ‘Gorssel Geeft’ in de kerk op zaterdag 23 april van 15.00 tot 16.00 uur.

Juliette: “Ik ben dol op project­koren! Ik hou van de spetterende energie waarmee het gepaard gaat. Het trekt zangers aan, die hard willen werken aan een helder doel (concert, videoclip etc.). Afgelopen jaren heb ik Kerst­projecten, Valentijns­koren, Vredes­koren, Zoom­koren, Alicia Keys projectkoor en Musical­projecten gedaan. En nu dus weer zingen voor vrede. Actueler dan ooit! Geef je snel op, want we starten al over twee weken!”

De kosten bedragen € 54,50
Aanmelden kan via de website van Juliette Dumoré (zie onder).
Meer info per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
   

 
Gorssel, 7 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends