Laatste nieuws

Juliette Dumoré start Vocaal Café in Schouwburg Lochem

Gorssels veelzijdig muzikaal talent Juliette Dumoré heeft het initiatief genomen voor een ‘Vocaal Café’. Mensen die zin hebben om te zingen, maar daarmee (nog) geen ervaring hebben of die niet zo’n zin hebben in een koor zijn welkom om lekker samen te zingen. Zij zijn welkom op zondag 18 september in de foyer van Schouwburg Lochem en daarna op 6 november en op 18 december voor een speciale kersteditie. Bij voldoende belangstelling zal het Vocaal Café volgend jaar een vervolg krijgen.

JulietteDumoreJuliette: “Mensen worden blij van zingen. Heb je zin in een ontspannen maar avontuurlijke middag? Kom dan zondag 18 september naar het het Vocaal Café in Schouwburg Lochem! We vormen een inloopkoor, dat de mooiste songs van Beatles en Borsato tot (een snufje) Bach zingt. Geen voorbereiding thuis, maar gezellig met zangvrienden een zondagmiddag met elkaar genieten van samenzang.”

Het Vocaal Café is van 14.00 uur tot 16.00 uur en deelname kost € 8,-.
Aanmelden per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Juliette is met haar bedrijf Dumo Sound zangcoach en dirigent van een aantal koren. Zij geeft zang- en pianoles en verzorgt (muzikale) bedrijfsworkshops. Full-time muziek dus en toch heeft ze ook nog andere dingen op stapel staan: “Aanstaande vrijdag start ik met audities voor een heus Vullerkids projectkoor. Dit koor gaat drie maanden repeteren en zal zich presenteren bij de kerstuitvoering op Vullerschool, maar ook tijdens een groot kerstconcert op 17 december in ‘t Trefpunt." Het dameskoor No Romeo’s waar Juliette dirigent van is gaat Gorssel vertegenwoordigen op het Terug Naar de Kust festival in Scheveningen op 24 september.

www.dumosound.nl


Gorssel, 30 augustus 2016

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends