Laatste nieuws

K(r)oningsspelen doen Vullerschool op grondvesten trillen

Op scholen in het hele land zijn vandaag 'K(r)oningsspelen' gehouden. Natuurlijk deed ook de Gorsselse Vullerschool daaraan mee en het deed de school op zijn grondvesten trillen.  

   
    Kroning325

    KroningAlex325
    Hiphop op het schoolplein onder toeziend oog van onze
    (bijna) nieuwe koning. Het schilderij van Gorsselse
    kunstenaar Dick Muyt heeft een plek gekregen in het
    hart van de Vullerschool.
 

    Klik op een foto voor meer foto's 

Gezond ontbijt
Start was een gezamenlijk gezond ontbijt in alle klassen, waarbij niet alleen brood en hagelslag op het menu stonden, maar ook een appel en lekkere snoeptomaatjes. Daarna was er voldoende energie voor het inoefenen van de dans ‘Bewegen is gezond’ van  ‘Kinderen voor Kinderen’, die bijna op alle basisscholen in het land tegelijk werd uitgevoerd. Ondertussen werden de oranje, speciaal voor deze dag ontworpen T-shirts,  aangedaan.

Hiphopjuf
Rond de klok van half elf stonden alle kinderen op het plein en werd onder leiding van de hiphopjuf  de dans gedaan. Er werd gesprongen, gezwaaid, geklapt, gestampt en natuurlijk ook uitbundig gezongen! In de stromende regen, maar dat mocht de pret niet drukken … de kinderen hebben zelfs twee keer gedanst!

Koning Willem Alexander in het hart van de school
Hierna was er nog iets bijzonders … er werd een prachtig schilderij onthuld van (bijna) Koning Willem Alexander. Het schilderij is gemaakt door Gorsselnaar Dick Muyt, speciaal voor de Vullerschool. De Vullerschool is enorm trots op dit mooie kunstwerk.
Op naar de laatste Koninginnedag, maar dan hebben de kinderen vakantie!

 
Gorssel, 26 april
 2013

Kroning1024 2

Kroning1024 4

Kroning1024 1

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends