Laatste nieuws

Kaartverkoop The Brother Blues loopt goed

De kaartverkoop voor The Brother Blues loopt goed, maar er zijn nog kaarten beschikbaar. The Brother Blues is de 8e swingende muzikale kerstvoorstelling van Stichting IJsselwijs. De voorstellingen zijn op 13 en 14 december in 't Trefpunt in Gorssel.

 
     BrotherBluesOmloop30-11-016

      Repetitie voor The Brother Blues op 13 en 14 december
      in 't Trefpunt. Tijdens de uitvoeringen zal de zaal
      in kerstsfeer zijn met indrukwekkende decors.
      Onder: het combo met dirigent Juliette Dumoré

     Combo en_Juliette

Gorssel en de Noordpool
Tijdens een merkwaardig ongeluk verliest een Gorsselse ooievaar twee baby’s, de tweelingbroers Jake en Elwood. Ze worden van elkaar gescheiden; zien zij elkaar ooit weer terug? The Brother Blues is een swingende zoektocht van twee broers, die u van Gorssel naar de Noordpool voert en weer terug!

Holland’s Got Talent
Het artistieke team bestaat uit dirigent Juliette Dumore, koorregisseur Tessa Kortenbach en videokunstenaar Ewout van Roon. Het 100-koppige koor/jeugdkoor wordt muzikaal omlijst door een combo en vier koperblazers. De gastact is letterlijk én figuurlijk van bijzonder hoog niveau en bekend van het programma Holland’s Got Talent.

Kaartverkoop
Entreekaarten zijn te koop op de website van IJsselwijs, aan de balie van ’t Trefpunt in Gorssel en op de voorstellingsdagen aan de deur (mits nog voorradig). 

Meer info en kaartverkoop:
www.stichtingijsselwijs.nl 


Gorssel, 1 december 2014

aa

 

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends