Laatste nieuws

Kathelijne van Beek zet yogalessen Camee Michon voort

Yogadocente Camee Michon stopte eind 2018 met haar yogalessen in De Brink in Gorssel. Kathelijne van Beek neemt deze yogalessen van Camee Michon over. Een nieuwe serie van veer­tien lessen tot kerst begint op donderdag­avond 5 september 2019.

Yoga van het hart
Beek Kathelijne van kleinKathelijne van Beek zet de yogalessen van Camee Michon voortKathelijne: “Wil je meer balans ervaren in je leven? Een moment creëren in je drukke week om stil te staan bij jezelf en je lichaam? Door de af­wisseling van bewegingen, houdingen, series, medita­ties en ontspanning, voel je je na de les weer helemaal in balans. Je ontwikkelt nieuwe vitaliteit, veer­kracht, uithoudings­vermogen en meer evenwicht.
Yoga kleinDe yoga­lessen zijn voor iedereen geschikt, binnen de eigen mogelijk­heden en in eigen tempo, zelfs als je een blessure hebt”.

Informatie
Er zijn twee yogalessen op de donderdagavond in De Brink, het bijgebouw van de protestantse kerk aan de Hoofd­straat in Gorssel. De eerste les is van 19.00 - 20.15 uur; de tweede les van 20.30 - 21.45. De serie lessen loopt van september tot en met december en begint op 5 september 2019. De eerste proef­les is gratis.
Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Kathelijne van Beek via tel.: 06-21296813 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 16 augustus 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends