Laatste nieuws

Kennismaken met Gezondheidscentrum van Bronkhorst

In het voormalige pand van de ABN AMRO bank aan de Hoofd­straat in Gorssel is sinds begin 2019 Gezondheids­centrum van Bronkhorst, praktijk voor orthomoleculaire thera­pie, gevestigd. Op 12 oktober 2019 wordt het centrum officieel geopend en in de week van 14 oktober is er gelegen­heid om met het Gezondheids­centrum kennis te maken.

Orthomoleculaire therapie en coaching
Bronkhorst kleinKennismaken met Gezondheidscentrum van Bronkhorst in de week van 14 oktober 2019Op 15 en 17 oktober 2019 neemt eigenaresse Andrea van Bronkhorst 20 minuten per persoon de tijd om uit te leggen hoe ze te werk gaat met haar ortho­moleculaire therapie en wat ze (in het kort) daarin kan betekenen. Wel graag even aan­melden per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om wacht­tijden te voorkomen. Er wordt dan in overleg een tijd ingepland.
Op vrijdag 18 oktober 2019 kan ook kennis worden gemaakt met coach Sander Heesen, tijdens een gratis mini-­intake van een half uur. 's Ochtends kan dat in het Gezondheids­centrum en 's middags is er ook de mogelijkheid om buiten in de natuur met Sander af te spreken en een half uur­tje te lopen. Wie niet in de gelegenheid is om te komen kan op 18 oktober ook een telefonische mini-­intake doen. Ook hiervoor graag even aan­melden via hierboven genoemd e-mailadres; dan wordt er in overleg een tijd ingepland.


Gorssel, 11 oktober 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends