Laatste nieuws

Kerk nodigt tieners uit om mee te doen met Sirkelslag

Op vrijdag 27 oktober organiseren de kerken Sirkelslag, een interactief spel voor tieners van 10-16 jaar waarbij je online strijdt met groepen uit het hele land. Ook de kerk van Gorssel/Epse, Eefde doet mee en nodigt ook niet-leden uit om mee te spelen.

Net zo slim en creatief als Esther
Sirkelslag Team2 kleinSirkelslag 2020. Gorssel deed mee met 22 deelnemers in twee teams.De hoofdlijn van het spel is een film die is gebaseerd op een verhaal uit de bijbel: het verhaal van koningin Esther. Esther trouwt met de koning van Perzië en Medië. Door slim te opereren, weet ze te voorkomen dat de Joden in het Perzische rijk worden uitgeroeid. Tijdens het verhaal zijn er verschillende spellen waarbij je net als Esther slim moet zijn, creatief, niet bang, en moet kunnen samenwerken.

Online
Het spel wordt volledig online gespeeld. Je speelt tegen teams uit heel Nederland. Scores worden direct door­gegeven en aan het einde van de avond weet je hoe je ervoor staat. Het team dat het beste presteert, wint de Sirkelslag­bokaal. De groep van Gorssel en omgeving komt bij elkaar in de kerk van Gorssel. Er wordt om 17.30 uur begonnen met patat en een snack. Na het spel, ongeveer vanaf 20.30 uur wordt het afgerond met iets te drinken en te knabbelen.

Met de vorige editie, in 2020 voor corona, deden 22 jongeren uit Gorssel, Eefde en Epse. Ze speelden in twee teams met ruim 7.500 andere jongeren in heel Nederland. Een verslag hiervan is via deze link te vinden.

Meedoen is gratis en opgeven kan bij Gertjan de Pender 06-42082029 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie https://protestantsekerk.nl/thema/sirkelslag/

  
Gorssel, 3 oktober 2023

aa

bb  

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends