Laatste nieuws

Kerk vraagt spullen voor de jaarlijkse wintermarkt

De Protestantse Kerk Gorssel-Epse houdt op zaterdag 15 december 2018 weer de jaarlijkse winter­markt in kerst­sfeer. De wintermarkt is altijd gezellig en wordt druk bezocht. Er worden tweede­hands artikelen verkocht en met koffie, chocola, oliebollen en muziek is de winterse en feeste­lijke sfeer compleet. De opbrengst van de winter­markt is bestemd voor het onder­houd en de inrichting van de kerken in Gorssel en in Epse.

Spullen welkom
KerkWintermarkt2016 kleinDe kerk in Gorssel kan spullen gebruiken voor de wintermarktOm de markt tot een succes te maken zijn aller­hande artikelen welkom. Er is altijd vraag naar (kinder)­boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen, oude grammofoon­platen, schilderij­lijsten, kerst­bomen, kerst­stukjes, kerst­­versiering, handwerken, kleine elektrische artikelen en ijzer­waren, kleine meubels, lampen en nog veel meer. Dus wie spullen kwijt wil: graag!
Voor het brengen of halen kan worden gebeld met Jo Willems (tel. 0575-492006) of Ab Preuter (0575-492983). Met hen kan ook een af­spraak worden gemaakt voor bijvoorbeeld het leeg­halen van een woning.
De winter­markt vindt plaats op 15 december 2018 van 10.00 tot 13.00 uur in de protestantse kerk in Gorssel.


Gorssel, 5 november 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends