Laatste nieuws

Kerkdiensten weer in de kerk

Op basis van de landelijke ontwikkelingen en richtlijnen vinden de kerkenraden van Gorssel/Epse en Eefde het weer verantwoord om met elkaar de diensten te houden in hun kerkgebouwen in Gorssel en Eefde. De eerste diensten met bezoekers zijn zondag 20 juni om 10.00 uur.

KerkGorssel kleinVanaf zondag 20 juni zijn bezoekers weer welkom tijdens de dienstenGoed nieuws voor de kerkelijke gemeenten natuurlijk, maar er gelden nog wel een aantal beperkingen. Vooralsnog zijn in Gorssel maximaal 45 bezoekers per dienst toegestaan en 50 in Eefde. De algemene coronaprotocollen worden nageleefd en vooraf aanmelden is verplicht.
Voorlopig blijft het ook nog mogelijk de diensten online te volgen.

Aanmelden voor de dienst in Gorssel kan bij de koster, Bernard van Dijk, telefoon 06-54290041 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor Eefde bij mevrouw Maps Adriaanse, telefoon 0575-542808 (op vrijdagmorgen 18 juni) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gorssel, 14 juni 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends