Laatste nieuws

Kerstboom buurtvereniging Plein 9 onthoofd

Bestuur en vrijwilligers van Buurt- en speeltuinvereniging Plein 9 zijn maanden aan het werk geweest om de speeltuin aan het Acaciaplein op te knappen. Er was een grote kerstboom gekocht die dit weekend geplaatst zou worden, als kroon op het vele werk. Helaas ... vandalen hebben een flink stuk van de boom afgebroken.

PleinWerkEr is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de speeltuin bij het AcaciapleinDe boom van maar liefst 6,5 meter was donderdag 10 december bezorgd en nu is hij nog maar 5 meter. Een flinke domper voor het bestuur van de buurt­vereniging, maar niettemin is de boom geplaatst en voorzien van lampjes. Maar mooi is anders.

PleinBoom 001De onthoofde kerstboomDe buurtvereniging gaat de boom met ideeën van kinderen in de buurt en van de Vuller­school woensdag 16 december mooi optuigen.

Voorzitter van de vereniging Ap Peppelenbos: “Wij vinden het erg jammer dat er mensen zijn die deze vernielingen aanrichten. Het zou heel fijn zijn als de dader of daders zich durven te melden.” Zij kunnen contact opnemen via telefoon 06-40092295
 

 
Gorssel, 12 december 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends