Laatste nieuws

Kerstdiner in 't Trefpunt op zondag 21 december

De zondag vóór Kerst kunt u bij SCC ’t Trefpunt deelnemen aan een gezellig en informeel kerstdiner. Aan feestelijk aangeklede tafels wordt een viergangenmenu geserveerd met gerechten die passen bij de kerstsfeer.
Het menu bestaat uit:  soep van b
ospaddenstoelen, zalmsnippers van de chef, hazenpeper met rode kool en pommes duchesse, een desserttaartje en tot slot koffie met iets lekkers.

JuskuiltjeJPGOntvangst met een feestelijk drankje is vanaf 11.30 uur. U kunt dan alvast een praatje maken met bekende of onbekende dorpsgenoten. Rond 12.00 uur wordt de soep geserveerd en daarna kunt u terecht bij het buffet.

Reserveren
Heeft u op zondag 21 december geen zin om in de keuken te staan, maar wèl zin in een ontspannen maaltijd in kerstsfeer met gezellige tafelgenoten? Meldt u dan telefonisch aan bij ’t Trefpunt op 493576 (van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren) of per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ook voor dit kerstdiner geldt een uiterst vriendelijke prijs van € 10,- per persoon. Neem gerust uw buur, vriend of familielid mee om aan te schuiven bij dit gezellige kerstdiner. Maar… Vol=Vol!

Ook volgend weer 'Aan tafel met Jus in een Kuiltje'
In 't Trefpunt was van eind september t/m 30 november om de week op zondag ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’. Vanwege de positieve reacties en de gezellige sfeer krijgt dat een vervolg in het nieuwe jaar. De zondagse inloopmaaltijden zijn dan iedere even week. Er wordt dan een driegangen menu geserveerd met voornamelijk traditionele Hollandse gerechten voor slechts € 7,50 per persoon.
Begin 2015 staan de volgende zondagen gepland: 11 en 25 januari; 8 en 22 februari. Wèl a.u.b. van te voren inschrijven per telefoon of e-mail (zie boven).

Gorssel, 15 december 2014
 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends