Laatste nieuws

Kerstdiner Trefpunt smakelijk succes

Zondagmiddag 18 december 2016 konden zo’n zestig personen weer bij ’t Trefpunt aanschuiven voor het inmiddels traditionele kerstdiner van ‘Jus in een Kuiltje’. Al geruime tijd vóór die datum was het maximum aantal inschrijvingen bereikt en moest het personeel van ’t Trefpunt helaas ‘nee’ verkopen.

Feestelijk en lekker
TrefpuntKerst1Bertus Broyl aan het werkKok Bertus Broyl had er vakkundig voor gezorgd dat er veel meer op het menu stond dan alleen een ‘Kuiltje Jus’. Voor de luttele prijs van € 12,50 p.p. wist hij een feestelijk vijfgangen menu op tafel te toveren met gerechten die iedereen lekker vond. En dat bleek ook wel, de complimenten waren niet van de lucht. De bediening - Fred Tuitert, Janny Stoeten en Chantal Klein Wolthuis - moest de handen flink uit de mouwen steken om te zorgen dat de gerechten warm op tafel kwamen.

Samenzijn
Overigens ging het bij dit kerstdiner niet alleen om een smakelijke maaltijd, maar zeker ook om het gezellig samenzijn met de tafelgenoten.
TrefpuntKerst2En dankzij de onmisbare inzet van vrijwilligers Chris en Marie Tuitert waren de tafels in kerstsfeer gedekt en was overal kerstversiering aangebracht.

Begin 2017 staat de volgende ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ alweer gepland, en wel op zondag 8 januari. A.u.b. van tevoren aanmelden via tel. 0575-493576 of via info@trefpunt-gorssel. 


Gorssel, 20 december 2016 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends