Laatste nieuws

Kerstdiner voor honderd Lochemers in gemeentehuis

Net als in 2015 organiseert Stichting Welzijn Lochem in samenwerking met vrijwilligersorganisaties op tweede kerstdag van 16.00 tot 19.30 uur een kerstbuffet in de hal van het gemeentehuis in Lochem.

Buffet
KerstdinerLochem2015Het kerstdiner was in 2015 druk bezochtOp tweede kerstdag gaan vrijwilligers aan de slag om er gezamenlijk een feestelijke kerstdag van te maken voor iedereen die dat wil. Er worden heerlijke gerechten gekookt, zodat er een gevarieerd driegangenbuffet ontstaat.

‘Gemeenschapshuis’
De gemeente Lochem heeft de hal van het gemeentehuis beschikbaar gesteld. De ruime hal (met kerstbomen) is geschikt om maximaal honderd mensen aan tafel te kunnen verwelkomen.
Voor de minder mobiele gasten kan er in overleg vervoer geregeld worden, ook vanuit Gorssel. 

Meehelpen = gratis deelname
Tegen een bedrag van € 3 p.p. kan iedereen aanschuiven. Maar wie een bijdrage aan de middag/avond levert, bijvoorbeeld door tafels te dekken, servetten te vouwen, een kerstverhaal te vertellen, een liedje te zingen of te knutselen met de kinderen is ook vrijwilliger, en dan is deelname gratis. (Eigenlijk gaat de organisatie ervan uit dat iedereen vrijwilliger is en niemand betaalt.)

Aanmelden
Het buffet vindt plaats op 26 december 2016 van 16.00 tot 19.30 uur in het gemeentehuis, Hanzeweg 8 in Lochem.
Wie nog geen plannen voor de kerst heeft en het leuk vindt om samen met andere inwoners van de gemeente dit feestje te vieren, kan zich vanaf maandag 5 december tot en met maandag 19 december aanmelden. Dat kan zowel telefonisch als via de mail:

Annemarie Smith: tel. 06-33107576 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Denise de Jonge: tel. 06-27076870 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 30 november 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends