Laatste nieuws

Kerstdiner voor inwoners gemeente Lochem

Voor het vierde jaar op rij organiseert een groep vrijwilligers weer het Lochemse kerstdiner, dat plaatsvindt op 2e kerstdag in de hal van het Lochemse gemeentehuis van 16.00 tot 20.00 uur. Wethouder Henk van Zeijts zal het buffet namens de gemeente Lochem openen. Dit jaar dragen de gemeente en de medewerkers extra bij aan het Lochemse kerstdiner door behalve de hal van het gemeentehuis ook inventaris ter beschikking te stellen. Het Lochemse kerstdiner is ook het goede doel van de kerstbonus van de gemeentelijke medewerkers.
Op deze manier wordt kerst gezellig met elkaar gevierd.

Inschrijven
Kerstdiner2017Kerstdiner 2017. Deze stoelen staan ook dit jaar weer voor iedereen klaar!Inschrijving kan vanaf 6 december en loopt tot en met 19 december. Mensen kunnen contact opnemen per telefoon met Manon Schulenburg van Stichting Welzijn Lochem op 0573-297000 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meehelpen = gratis deelname
Voor een bedrag van € 3,- per persoon kan iedereen aanschuiven. Maar wie een bijdrage levert, bijvoorbeeld door tafels te dekken en servetten te vouwen, door als chauffeur mensen op te halen en thuis te brengen, te helpen in de keuken, een kerstverhaal te vertellen, een liedje te zingen of te knutselen met de kinderen, kan gratis mee-eten.

Vrijwilligers
Stichting Welzijn Lochem initieert het kerstdiner en coördineert de uitvoering. Dit doen ze in samenwerking met vrijwilligers die verbonden zijn aan Stichting Repair club, Cavo Lochem, Stichting Marge Klompé (Hogeweide), De Hooiplukker en Sutfene (Het Spijk en de Borkel). Er worden dit jaar echter ook nog sponsoren voor de boodschappen gezocht.
  

Gorssel, 28 november 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends