Laatste nieuws

Kerstmarkt ’t Trefpunt: inschrijven voor een kraam

Al vele jaren organiseert ’t Trefpunt rond de kerst­dagen een binnen- en buiten kerst­markt. Na een gedwongen pauze van twee jaar is er op 11 december 2022 weer een kerst­markt. Er is voor een iets andere opzet gekozen met extra kerst­sfeer. 

Gezellige hal
KerstmarktTref kleinInschrijven voor een kraam op de kerstmarkt bij 't Trefpunt kan vanaf nuVolgens de organisatie is de sport­hal niet zo geschikt om een kerst­sfeer te creëren. Daarom worden de binnen­kramen in de gezellig aangeklede hal en het horeca­gedeelte geplaatst. De markt wordt uitgebreid met meer buiten­kramen, waarbij natuurlijk wordt gezorgd voor sfeer­volle kerst­aankleding. 
Iedereen die spullen verkoopt die met kerst te maken hebben kan een kraam huren: er wordt niet meer vast­gehouden aan het creatieve karakter van het aanbod. 

Inschrijven
De inschrijving voor de kerst­markt is geopend. Wie een kraam wil huren kan een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0575-493576 en krijgt een aanmeldingsformulier toegestuurd.


Gorssel, 8 november 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends