Laatste nieuws

Kerstprojectkoor Stichting IJsselwijs

Stichting IJssel­wijs zoekt zangers voor een project­koor, dat op 11 december 2022 een kerst­concert zal verzorgen in de protestantse kerk in Gorssel. De repetities beginnen in oktober. Wie mee wil doen, kan zich nu aan­melden. 

IJsselwijs
GoldSinger2013 kleinVoorbereidingen van 'GoldSinger' (2013)De Gorsselse Stichting IJssel­wijs wil door middel van het organiseren van culturele evenementen saam­horigheid creëren. Vanaf 2010 organiseerde IJssel­wijs een aantal goed bezochte ‘Winter Wonderland’ musicals in ’t Trefpunt in Gorssel, waar zangers en acteurs uit de hele regio aan deel­namen. Van jong tot oud, ervaren of niet ervaren, voor iedereen werd een plek gevonden. Het laatste project van IJssel­wijs stamt uit 2015.

Kerstconcert
BrotherBlues2014 kleinKoor in 'The Brother Blues' (2014)De Stichting begint, na een periode van rust, met een nieuw project: het organiseren van een kerst­concert op zondag­middag 11 december 2022 in de protestantse kerk in Gorssel. Daarvoor wordt een project­koor in het leven geroepen. Tijdens het kerst­concert wordt muziek gebracht die te maken heeft met de gezelligheid en warmte van kerst: met familie, vriend­schap, liefde en samen­zijn.

Repetities
In acht repetitie­avonden wordt toegewerkt naar het concert op 11 december. De repetitie­avonden zijn op de maandagavonden 3, 10 en 31 oktober en 7, 14, 21 en 28 november. Op vrijdagavond 9 december is de laatste repetitie. De repetities zijn telkens van 20.00 uur tot 22.00 uur in de kerk in Gorssel en worden begeleid/gedirigeerd door Juliette Dumoré. Kosten voor deel­name bedragen € 70,- (inclusief bladmuziek en mp3 oefenbestanden).

Meedoen
Al is het nog ver weg, inschrijven voor het kerst­projectkoor van Stichting IJsselwijs kan nu.
Wie mee wil zingen, kan zich aanmelden via: stichtingijsselwijs/kerstproject of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 3 augustus 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends