Laatste nieuws

Kerstviering in Joppe voor de hele familie

Het aftellen naar Kerst­mis 2022 is weer begonnen. Ook in de r.-k. kerk in Joppe zijn de voor­bereidingen in volle gang. Er zijn twee familie­vieringen en ook de traditionele buiten­kerststal is weer te bekijken.

Vieringen
Joppekerst2022 klein'Kindje Wiegen' en buitenkerststal in JoppeOp kerst­avond (zaterdag 24 december)is er om 18.00 uur in de kerk in Joppe een familie­viering met kinder­koor. Het kerst­verhaal wordt voorgelezen en samen met het kinder­koor worden bekende kerst­liedjes gezongen. Kinderen vanaf groep 4 die het leuk vinden om mee te zingen in het koortje kunnen zich voor 17.30 uur melden vóór in de kerk om de kerst­liedjes te oefenen.
JoppeKerst kleinOp eerste kerst­dag wordt, samen met peuters en kleuters, op een bijzondere manier het kerst­feest gevierd: het ‘Kindje Wiegen’. In een korte viering van ongeveer 30 minuten wordt speciaal voor de aller­kleinsten het kerst­verhaal verteld en worden kerst­liedjes gezongen. Ook wordt er iets geknutseld om mee naar huis te nemen. Het Kindje Wiegen’ begint om 15.00 uur. 

Buitenkerststal
Voor en na beide vieringen is er gelegen­heid om een kaarsje aan te steken en de binnen­kerststal te bekijken. Ook de traditionele buiten­kerststal, met echte dieren, is weer te bekijken.


Gorssel, 15 december 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends