Laatste nieuws

Kijkje nemen in het nieuwe Troephuis

Scouting IJsselgroep heeft een nieuw clubhuis, het ’Troephuis’. Veel leden en vrijwilligers hebben sinds het najaar van 2019 gesloopt, gezaagd, geschroefd, geschilderd, gekit, getegeld, enzovoort. Eerste pinksterdag,5 juni 2022, is er een open huis.

Troephuis oud en nieuw kleinOud en nieuw - Het Troephuis van 1956 en van 2021Vanaf de Kwekerijweg kon je de afgelopen tijd de bedrijvigheid niet missen. Er is er hard gewerkt en sinds enige tijd staat er een prachtig nieuw clubhuis waar de scouts trots op zijn. De officiële opening was in september 2021, maar na die dag moest er vooral binnen nog veel gebeuren.
Het nieuwe clubhuis aan de Kwekerijweg 5 vervangt het oude sterk verouderde gebouw uit 1956. Op Gorssel.nl is veel gepubliceerd over de sloop en nieuw­bouw en dat is ook vast­gelegd in foto­albums, die u via onder­staande links kan bekijken.

Sc alg1 kleinScouts en vrijwilligers werken aan het nieuwe TroephuisVoor iedereen die nieuwsgierig is naar het resultaat houdt de scoutinggroep een open huis. Leden leiden de bezoekers rond en zullen antwoord geven op vragen die er leven in het dorp, zoals: is het clubhuis echt zoveel groter geworden? Is het gelukt om de sfeer van het vorige clubhuis te behouden? Wat doen de scouts toch met dat bos?

De open huis is op eerste pinkster­dag, zondag 5 juni 2022, tussen 13.00 en 16.00 uur aan de Kwekerijweg 5. Er is koffie, thee en ranja. Aanmelden is niet nodig. Fietsen­stalling is aanwezig.
   

Fotoalbums van de sloop en nieuwbouw op Gorssel.nl:

Eerdere artikelen:


Gorssel, 31 mei 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends