Laatste nieuws

Kinderboekenweek 2021: ‘Worden wat je wil’

Van 6 tot en met 17 oktober 2021 is het weer Kinderboekenweek. Het thema is dit jaar ‘Worden wat je wil’. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt. Kinder­boeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboeken­week 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later.

KindBoek2021 kleinGeschenk
Het kinderboekenweekgeschenk van 2021 is het boek over Tiril, die rond haar tiende verjaardag ontdekt dat ze van gedaante kan veranderen. Ze gaat samen met een vriend op zoek naar een tover­drank. Tijdens haar spannende reis heeft ze haar gave al snel nodig.Het boek is geschreven door Babette Westera en is tijdens de Kinderboeken­week gratis verkrijgbaar in de boekhandel bij aankoop van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige kinder­boeken. 
Het prentenboek van de Kinderboekenweek 2021 is ‘Dromer’ van Mark Jansen.

Spektakelmiddag
Stichting Welzijn Lochem en de Bibliotheek Gorssel organiseren ter gelegenheid van de Kinderboeken­week 2021 op 13 oktober een spektakel­midddag: knutselen, spelletjes doen en samen met Clown Okidoki goochelen of jongleren. Er is voor iedereen wat lekkers en een glaasje drinken. Het is voor alle kinderen vanaf drie jaar tot en met groep 2. Het spektakel begint om 14.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. De middag is gratis. Meer informatie: Irma Harmsen, jeugdcoach Welzijn Lochem, tel: 06-50645669, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Redactie Gorssel.nl
5 oktober 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends